istinad formatı
Yerli üzüm sortlarından yüksək keyfiyyətli qırmızı süfrə şərablarının hazırlanması
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. Hüseynov, "Yerli üzüm sortlarından yüksək keyfiyyətli qırmızı süfrə şərablarının hazırlanması," Azərbaycan Texniki Universitetinin Elmi əsərləri , no.4, pp.218-225, 2017

Hüseynov, M. 2017. Yerli üzüm sortlarından yüksək keyfiyyətli qırmızı süfrə şərablarının hazırlanması. Azərbaycan Texniki Universitetinin Elmi əsərləri , no.4 , 218-225.

Hüseynov, M., (2017). Yerli üzüm sortlarından yüksək keyfiyyətli qırmızı süfrə şərablarının hazırlanması. Azərbaycan Texniki Universitetinin Elmi əsərləri , no.4, 218-225.

Hüseynov, Mövlud. "Yerli üzüm sortlarından yüksək keyfiyyətli qırmızı süfrə şərablarının hazırlanması," Azərbaycan Texniki Universitetinin Elmi əsərləri , no.4, 218-225, 2017

Hüseynov, Mövlud. "Yerli üzüm sortlarından yüksək keyfiyyətli qırmızı süfrə şərablarının hazırlanması." Azərbaycan Texniki Universitetinin Elmi əsərləri , no.4, pp.218-225, 2017

Hüseynov, M. (2017) . "Yerli üzüm sortlarından yüksək keyfiyyətli qırmızı süfrə şərablarının hazırlanması." Azərbaycan Texniki Universitetinin Elmi əsərləri , no.4, pp.218-225.

@article{article, author={Mövlud Hüseynov}, title={Yerli üzüm sortlarından yüksək keyfiyyətli qırmızı süfrə şərablarının hazırlanması}, journal={Azərbaycan Texniki Universitetinin Elmi əsərləri}, year=2017, pages={218-225} }