istinad formatı
Çörək, makaron və unlu qənnadı məmulatlarının texnologiyası (dərslik)
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

G. Abbasbəyli Et Al. Çörək, makaron və unlu qənnadı məmulatlarının texnologiyası (dərslik). Baku: İqtisad Universiteti2017, pp.305

Abbasbəyli, G. Et Al. 2017. Çörək, makaron və unlu qənnadı məmulatlarının texnologiyası (dərslik) . İqtisad Universiteti, Baku.

Abbasbəyli, G., Zeynalova, F., Məhərrəmova, S., & Kazimova, I., (2017). Çörək, makaron və unlu qənnadı məmulatlarının texnologiyası (dərslik) . Baku: İqtisad Universiteti.

Abbasbəyli, Gülnisə Et Al. Çörək, makaron və unlu qənnadı məmulatlarının texnologiyası (dərslik) . Baku: İqtisad Universiteti, 2017

Abbasbəyli, Gülnisə Et Al. Çörək, makaron və unlu qənnadı məmulatlarının texnologiyası (dərslik) . İqtisad Universiteti, 2017.

Abbasbəyli, G. Et Al. (2017) Çörək, makaron və unlu qənnadı məmulatlarının texnologiyası (dərslik) . 50th edn. Baku: İqtisad Universiteti.

@book{book, author={Gülnisə Abbasbəyli Et Al. }, title={Çörək, makaron və unlu qənnadı məmulatlarının texnologiyası (dərslik)}, publisher={İqtisad Universiteti}, year={2017} }