istinad formatı
Təbii qatqıların çörəyin həcm və keyfiyyətinə təsiri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

F. Əkbərova, "Təbii qatqıların çörəyin həcm və keyfiyyətinə təsiri," PROCEEDINGS of Research Institute of Crop Husbandry , vol.24, pp.288-293, 2018

Əkbərova, F. 2018. Təbii qatqıların çörəyin həcm və keyfiyyətinə təsiri. PROCEEDINGS of Research Institute of Crop Husbandry , vol.24 , 288-293.

Əkbərova, F., (2018). Təbii qatqıların çörəyin həcm və keyfiyyətinə təsiri. PROCEEDINGS of Research Institute of Crop Husbandry , vol.24, 288-293.

Əkbərova, FƏRİDƏ. "Təbii qatqıların çörəyin həcm və keyfiyyətinə təsiri," PROCEEDINGS of Research Institute of Crop Husbandry , vol.24, 288-293, 2018

Əkbərova, FƏRİDƏ. "Təbii qatqıların çörəyin həcm və keyfiyyətinə təsiri." PROCEEDINGS of Research Institute of Crop Husbandry , vol.24, pp.288-293, 2018

Əkbərova, F. (2018) . "Təbii qatqıların çörəyin həcm və keyfiyyətinə təsiri." PROCEEDINGS of Research Institute of Crop Husbandry , vol.24, pp.288-293.

@article{article, author={FƏRİDƏ ƏKBƏROVA}, title={Təbii qatqıların çörəyin həcm və keyfiyyətinə təsiri}, journal={PROCEEDINGS of Research Institute of Crop Husbandry }, year=2018, pages={288-293} }