M. Hüseynov, "Azərbaycan şərbətlərinin hazırlanmasında istifadə olunan ətirli-ədviyyəli bitkilərin növlərinin və tərkibinin öyrənilməsi," Azərbaycan aqrar elmi , no.2, pp.168-170, 2014
Hüseynov, M. 2014. Azərbaycan şərbətlərinin hazırlanmasında istifadə olunan ətirli-ədviyyəli bitkilərin növlərinin və tərkibinin öyrənilməsi. Azərbaycan aqrar elmi , no.2 , 168-170.
Hüseynov, M., (2014). Azərbaycan şərbətlərinin hazırlanmasında istifadə olunan ətirli-ədviyyəli bitkilərin növlərinin və tərkibinin öyrənilməsi. Azərbaycan aqrar elmi , no.2, 168-170.
Hüseynov, Mövlud. "Azərbaycan şərbətlərinin hazırlanmasında istifadə olunan ətirli-ədviyyəli bitkilərin növlərinin və tərkibinin öyrənilməsi," Azərbaycan aqrar elmi , no.2, 168-170, 2014
Hüseynov, Mövlud. "Azərbaycan şərbətlərinin hazırlanmasında istifadə olunan ətirli-ədviyyəli bitkilərin növlərinin və tərkibinin öyrənilməsi." Azərbaycan aqrar elmi , no.2, pp.168-170, 2014
Hüseynov, M. (2014) . "Azərbaycan şərbətlərinin hazırlanmasında istifadə olunan ətirli-ədviyyəli bitkilərin növlərinin və tərkibinin öyrənilməsi." Azərbaycan aqrar elmi , no.2, pp.168-170.
@article{article, author={Mövlud Hüseynov}, title={Azərbaycan şərbətlərinin hazırlanmasında istifadə olunan ətirli-ədviyyəli bitkilərin növlərinin və tərkibinin öyrənilməsi}, journal={Azərbaycan aqrar elmi}, year=2014, pages={168-170} }