istinad formatı
Physiology of food
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. Babaşlı Et Al. Physiology of food. Baku: İqtisad Universitetinin nəşriyyatı2016, pp.132

Babaşlı, A. Et Al. 2016. Physiology of food . İqtisad Universitetinin nəşriyyatı, Baku.

Babaşlı, A., Qurbanova, A., Məhərrəmova, M., & Yusifova, M., (2016). Physiology of food . Baku: İqtisad Universitetinin nəşriyyatı.

Babaşlı, AYNUR Et Al. Physiology of food . Baku: İqtisad Universitetinin nəşriyyatı, 2016

Babaşlı, AYNUR Et Al. Physiology of food . İqtisad Universitetinin nəşriyyatı, 2016.

Babaşlı, A. Et Al. (2016) Physiology of food . 300th edn. Baku: İqtisad Universitetinin nəşriyyatı.

@book{book, author={AYNUR BABAŞLI Et Al. }, title={Physiology of food}, publisher={İqtisad Universitetinin nəşriyyatı}, year={2016} }