M. Hüseynov, "Bəzi yerli və yeni introduksiya olunmuş texniki üzümlərdən hazırlanmış şərab nümunələrinin enoloji parametrləri," AMEA Mərkəzi Nəbatat Bağının Elmi əsərləri , vol.18, pp.49-55, 2020
Hüseynov, M. 2020. Bəzi yerli və yeni introduksiya olunmuş texniki üzümlərdən hazırlanmış şərab nümunələrinin enoloji parametrləri. AMEA Mərkəzi Nəbatat Bağının Elmi əsərləri , vol.18 , 49-55.
Hüseynov, M., (2020). Bəzi yerli və yeni introduksiya olunmuş texniki üzümlərdən hazırlanmış şərab nümunələrinin enoloji parametrləri. AMEA Mərkəzi Nəbatat Bağının Elmi əsərləri , vol.18, 49-55.
Hüseynov, Mövlud. "Bəzi yerli və yeni introduksiya olunmuş texniki üzümlərdən hazırlanmış şərab nümunələrinin enoloji parametrləri," AMEA Mərkəzi Nəbatat Bağının Elmi əsərləri , vol.18, 49-55, 2020
Hüseynov, Mövlud. "Bəzi yerli və yeni introduksiya olunmuş texniki üzümlərdən hazırlanmış şərab nümunələrinin enoloji parametrləri." AMEA Mərkəzi Nəbatat Bağının Elmi əsərləri , vol.18, pp.49-55, 2020
Hüseynov, M. (2020) . "Bəzi yerli və yeni introduksiya olunmuş texniki üzümlərdən hazırlanmış şərab nümunələrinin enoloji parametrləri." AMEA Mərkəzi Nəbatat Bağının Elmi əsərləri , vol.18, pp.49-55.
@article{article, author={Mövlud Hüseynov}, title={Bəzi yerli və yeni introduksiya olunmuş texniki üzümlərdən hazırlanmış şərab nümunələrinin enoloji parametrləri}, journal={AMEA Mərkəzi Nəbatat Bağının Elmi əsərləri}, year=2020, pages={49-55} }