istinad formatı
Çörəyin qidalılıq dəyərinin artırılması probleminin tədqiqi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

F. Əkbərova And K. Mustafayeva, "Çörəyin qidalılıq dəyərinin artırılması probleminin tədqiqi," Urbanizasiyalı senayeləşmə şəraitində mə¬də¬ni irsin və biomüxtəlifliyinqorunması , pp.24-26, 2017

Əkbərova, F. And Mustafayeva, K. 2017. Çörəyin qidalılıq dəyərinin artırılması probleminin tədqiqi. Urbanizasiyalı senayeləşmə şəraitində mə¬də¬ni irsin və biomüxtəlifliyinqorunması , 24-26.

Əkbərova, F., & Mustafayeva, K., (2017). Çörəyin qidalılıq dəyərinin artırılması probleminin tədqiqi. Urbanizasiyalı senayeləşmə şəraitində mə¬də¬ni irsin və biomüxtəlifliyinqorunması , 24-26.

Əkbərova, FƏRİDƏ, And KƏMALƏ MUSTAFAYEVA. "Çörəyin qidalılıq dəyərinin artırılması probleminin tədqiqi," Urbanizasiyalı senayeləşmə şəraitində mə¬də¬ni irsin və biomüxtəlifliyinqorunması , 24-26, 2017

Əkbərova, FƏRİDƏ And Mustafayeva, KƏMALƏ. "Çörəyin qidalılıq dəyərinin artırılması probleminin tədqiqi." Urbanizasiyalı senayeləşmə şəraitində mə¬də¬ni irsin və biomüxtəlifliyinqorunması , pp.24-26, 2017

Əkbərova, F. And Mustafayeva, K. (2017) . "Çörəyin qidalılıq dəyərinin artırılması probleminin tədqiqi." Urbanizasiyalı senayeləşmə şəraitində mə¬də¬ni irsin və biomüxtəlifliyinqorunması , pp.24-26.

@article{article, author={FƏRİDƏ ƏKBƏROVA And author={KƏMALƏ MUSTAFAYEVA}, title={Çörəyin qidalılıq dəyərinin artırılması probleminin tədqiqi}, journal={Urbanizasiyalı senayeləşmə şəraitində mə¬də¬ni irsin və biomüxtəlifliyinqorunması}, year=2017, pages={24-26} }