F. Əkbərova And K. Mustafayeva, "Çörəyin qidalılıq dəyərinin artırılması probleminin tədqiqi," Urbanizasiyalı senayeləşmə şəraitində mə¬də¬ni irsin və biomüxtəlifliyinqorunması , pp.24-26, 2017
Əkbərova, F. And Mustafayeva, K. 2017. Çörəyin qidalılıq dəyərinin artırılması probleminin tədqiqi. Urbanizasiyalı senayeləşmə şəraitində mə¬də¬ni irsin və biomüxtəlifliyinqorunması , 24-26.
Əkbərova, F., & Mustafayeva, K., (2017). Çörəyin qidalılıq dəyərinin artırılması probleminin tədqiqi. Urbanizasiyalı senayeləşmə şəraitində mə¬də¬ni irsin və biomüxtəlifliyinqorunması , 24-26.
Əkbərova, Fəridə, And Kəmalə Mustafayeva. "Çörəyin qidalılıq dəyərinin artırılması probleminin tədqiqi," Urbanizasiyalı senayeləşmə şəraitində mə¬də¬ni irsin və biomüxtəlifliyinqorunması , 24-26, 2017
Əkbərova, Fəridə And Mustafayeva, Kəmalə. "Çörəyin qidalılıq dəyərinin artırılması probleminin tədqiqi." Urbanizasiyalı senayeləşmə şəraitində mə¬də¬ni irsin və biomüxtəlifliyinqorunması , pp.24-26, 2017
Əkbərova, F. And Mustafayeva, K. (2017) . "Çörəyin qidalılıq dəyərinin artırılması probleminin tədqiqi." Urbanizasiyalı senayeləşmə şəraitində mə¬də¬ni irsin və biomüxtəlifliyinqorunması , pp.24-26.
@article{article, author={Fəridə Əkbərova And author={Kəmalə Mustafayeva}, title={Çörəyin qidalılıq dəyərinin artırılması probleminin tədqiqi}, journal={Urbanizasiyalı senayeləşmə şəraitində mə¬də¬ni irsin və biomüxtəlifliyinqorunması}, year=2017, pages={24-26} }