M. Hüseynov, "Şərab istehsalı üçün xammalın seçilməsi və texnoloji təlimatın hazırlanması," ÜŞETİ-nin elmi əsərləri məcmuəsi , vol.21, pp.101-107, 2017
Hüseynov, M. 2017. Şərab istehsalı üçün xammalın seçilməsi və texnoloji təlimatın hazırlanması. ÜŞETİ-nin elmi əsərləri məcmuəsi , vol.21 , 101-107.
Hüseynov, M., (2017). Şərab istehsalı üçün xammalın seçilməsi və texnoloji təlimatın hazırlanması. ÜŞETİ-nin elmi əsərləri məcmuəsi , vol.21, 101-107.
Hüseynov, Mövlud. "Şərab istehsalı üçün xammalın seçilməsi və texnoloji təlimatın hazırlanması," ÜŞETİ-nin elmi əsərləri məcmuəsi , vol.21, 101-107, 2017
Hüseynov, Mövlud. "Şərab istehsalı üçün xammalın seçilməsi və texnoloji təlimatın hazırlanması." ÜŞETİ-nin elmi əsərləri məcmuəsi , vol.21, pp.101-107, 2017
Hüseynov, M. (2017) . "Şərab istehsalı üçün xammalın seçilməsi və texnoloji təlimatın hazırlanması." ÜŞETİ-nin elmi əsərləri məcmuəsi , vol.21, pp.101-107.
@article{article, author={Mövlud Hüseynov}, title={Şərab istehsalı üçün xammalın seçilməsi və texnoloji təlimatın hazırlanması}, journal={ÜŞETİ-nin elmi əsərləri məcmuəsi}, year=2017, pages={101-107} }