M. Hüseynov, "Yerli üzüm sortlarından hazırlanan şərabın texnoloji parametrlərinin təkmilləşdirilməsi," Gənc tədqiqatçıların II Beynəlxalq elmi konfransı , Xirdalan, Azerbaijan, pp.420-422, 2018
Hüseynov, M. 2018. Yerli üzüm sortlarından hazırlanan şərabın texnoloji parametrlərinin təkmilləşdirilməsi. Gənc tədqiqatçıların II Beynəlxalq elmi konfransı , (Xirdalan, Azerbaijan), 420-422.
Hüseynov, M., (2018). Yerli üzüm sortlarından hazırlanan şərabın texnoloji parametrlərinin təkmilləşdirilməsi . Gənc tədqiqatçıların II Beynəlxalq elmi konfransı (pp.420-422). Xirdalan, Azerbaijan
Hüseynov, Mövlud. "Yerli üzüm sortlarından hazırlanan şərabın texnoloji parametrlərinin təkmilləşdirilməsi," Gənc tədqiqatçıların II Beynəlxalq elmi konfransı, Xirdalan, Azerbaijan, 2018
Hüseynov, Mövlud. "Yerli üzüm sortlarından hazırlanan şərabın texnoloji parametrlərinin təkmilləşdirilməsi." Gənc tədqiqatçıların II Beynəlxalq elmi konfransı , Xirdalan, Azerbaijan, pp.420-422, 2018
Hüseynov, M. (2018) . "Yerli üzüm sortlarından hazırlanan şərabın texnoloji parametrlərinin təkmilləşdirilməsi." Gənc tədqiqatçıların II Beynəlxalq elmi konfransı , Xirdalan, Azerbaijan, pp.420-422.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Mövlud Hüseynov}, title={Yerli üzüm sortlarından hazırlanan şərabın texnoloji parametrlərinin təkmilləşdirilməsi}, congress name={Gənc tədqiqatçıların II Beynəlxalq elmi konfransı}, city={Xirdalan}, country={Azerbaijan}, year={2018}, pages={420-422} }