istinad formatı
Yerli üzüm sortlarından hazırlanan şərabın texnoloji parametrlərinin təkmilləşdirilməsi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. Hüseynov, "Yerli üzüm sortlarından hazırlanan şərabın texnoloji parametrlərinin təkmilləşdirilməsi," Gənc tədqiqatçıların II Beynəlxalq elmi konfransı , Xirdalan, Azerbaijan, pp.420-422, 2018

Hüseynov, M. 2018. Yerli üzüm sortlarından hazırlanan şərabın texnoloji parametrlərinin təkmilləşdirilməsi. Gənc tədqiqatçıların II Beynəlxalq elmi konfransı , (Xirdalan, Azerbaijan), 420-422.

Hüseynov, M., (2018). Yerli üzüm sortlarından hazırlanan şərabın texnoloji parametrlərinin təkmilləşdirilməsi . Gənc tədqiqatçıların II Beynəlxalq elmi konfransı (pp.420-422). Xirdalan, Azerbaijan

Hüseynov, Mövlud. "Yerli üzüm sortlarından hazırlanan şərabın texnoloji parametrlərinin təkmilləşdirilməsi," Gənc tədqiqatçıların II Beynəlxalq elmi konfransı, Xirdalan, Azerbaijan, 2018

Hüseynov, Mövlud. "Yerli üzüm sortlarından hazırlanan şərabın texnoloji parametrlərinin təkmilləşdirilməsi." Gənc tədqiqatçıların II Beynəlxalq elmi konfransı , Xirdalan, Azerbaijan, pp.420-422, 2018

Hüseynov, M. (2018) . "Yerli üzüm sortlarından hazırlanan şərabın texnoloji parametrlərinin təkmilləşdirilməsi." Gənc tədqiqatçıların II Beynəlxalq elmi konfransı , Xirdalan, Azerbaijan, pp.420-422.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Mövlud Hüseynov}, title={Yerli üzüm sortlarından hazırlanan şərabın texnoloji parametrlərinin təkmilləşdirilməsi}, congress name={Gənc tədqiqatçıların II Beynəlxalq elmi konfransı}, city={Xirdalan}, country={Azerbaijan}, year={2018}, pages={420-422} }