M. Hüseynov, "Yerli və introduksiya olunmuş texniki üzüm sortlarından istehsal olunan şərabların keyfiyyət xüsusiyyətləri," Elmi xəbərlər məcmuəsi , vol.38, no.2, pp.124-131, 2022
Hüseynov, M. 2022. Yerli və introduksiya olunmuş texniki üzüm sortlarından istehsal olunan şərabların keyfiyyət xüsusiyyətləri. Elmi xəbərlər məcmuəsi , vol.38, no.2 , 124-131.
Hüseynov, M., (2022). Yerli və introduksiya olunmuş texniki üzüm sortlarından istehsal olunan şərabların keyfiyyət xüsusiyyətləri. Elmi xəbərlər məcmuəsi , vol.38, no.2, 124-131.
Hüseynov, Mövlud. "Yerli və introduksiya olunmuş texniki üzüm sortlarından istehsal olunan şərabların keyfiyyət xüsusiyyətləri," Elmi xəbərlər məcmuəsi , vol.38, no.2, 124-131, 2022
Hüseynov, Mövlud. "Yerli və introduksiya olunmuş texniki üzüm sortlarından istehsal olunan şərabların keyfiyyət xüsusiyyətləri." Elmi xəbərlər məcmuəsi , vol.38, no.2, pp.124-131, 2022
Hüseynov, M. (2022) . "Yerli və introduksiya olunmuş texniki üzüm sortlarından istehsal olunan şərabların keyfiyyət xüsusiyyətləri." Elmi xəbərlər məcmuəsi , vol.38, no.2, pp.124-131.
@article{article, author={Mövlud Hüseynov}, title={Yerli və introduksiya olunmuş texniki üzüm sortlarından istehsal olunan şərabların keyfiyyət xüsusiyyətləri}, journal={Elmi xəbərlər məcmuəsi}, year=2022, pages={124-131} }