M. Hüseynov, "Azərbaycanın müxtəlif ekoloji şəraitlərində yetişdirilən texniki üzüm sortlarından hazırlanan şərab nümunələrinin enoloji xüsusiyyətləri," ÜŞETİ-nin elmi əsərləri məcmuəsi , vol.22, no.1, pp.93-108, 2020
Hüseynov, M. 2020. Azərbaycanın müxtəlif ekoloji şəraitlərində yetişdirilən texniki üzüm sortlarından hazırlanan şərab nümunələrinin enoloji xüsusiyyətləri. ÜŞETİ-nin elmi əsərləri məcmuəsi , vol.22, no.1 , 93-108.
Hüseynov, M., (2020). Azərbaycanın müxtəlif ekoloji şəraitlərində yetişdirilən texniki üzüm sortlarından hazırlanan şərab nümunələrinin enoloji xüsusiyyətləri. ÜŞETİ-nin elmi əsərləri məcmuəsi , vol.22, no.1, 93-108.
Hüseynov, Mövlud. "Azərbaycanın müxtəlif ekoloji şəraitlərində yetişdirilən texniki üzüm sortlarından hazırlanan şərab nümunələrinin enoloji xüsusiyyətləri," ÜŞETİ-nin elmi əsərləri məcmuəsi , vol.22, no.1, 93-108, 2020
Hüseynov, Mövlud. "Azərbaycanın müxtəlif ekoloji şəraitlərində yetişdirilən texniki üzüm sortlarından hazırlanan şərab nümunələrinin enoloji xüsusiyyətləri." ÜŞETİ-nin elmi əsərləri məcmuəsi , vol.22, no.1, pp.93-108, 2020
Hüseynov, M. (2020) . "Azərbaycanın müxtəlif ekoloji şəraitlərində yetişdirilən texniki üzüm sortlarından hazırlanan şərab nümunələrinin enoloji xüsusiyyətləri." ÜŞETİ-nin elmi əsərləri məcmuəsi , vol.22, no.1, pp.93-108.
@article{article, author={Mövlud Hüseynov}, title={Azərbaycanın müxtəlif ekoloji şəraitlərində yetişdirilən texniki üzüm sortlarından hazırlanan şərab nümunələrinin enoloji xüsusiyyətləri}, journal={ÜŞETİ-nin elmi əsərləri məcmuəsi}, year=2020, pages={93-108} }