M. Hüseynov, "THE INFLUENCE OF MACERATION METHODS ON THE QUALITY CHARACTERISTICS OF GAMASHARA WINES," ÜŞETİ-nin elmi əsərləri məcmuəsi , vol.24, no.1, pp.125-131, 2022
Hüseynov, M. 2022. THE INFLUENCE OF MACERATION METHODS ON THE QUALITY CHARACTERISTICS OF GAMASHARA WINES. ÜŞETİ-nin elmi əsərləri məcmuəsi , vol.24, no.1 , 125-131.
Hüseynov, M., (2022). THE INFLUENCE OF MACERATION METHODS ON THE QUALITY CHARACTERISTICS OF GAMASHARA WINES. ÜŞETİ-nin elmi əsərləri məcmuəsi , vol.24, no.1, 125-131.
Hüseynov, Mövlud. "THE INFLUENCE OF MACERATION METHODS ON THE QUALITY CHARACTERISTICS OF GAMASHARA WINES," ÜŞETİ-nin elmi əsərləri məcmuəsi , vol.24, no.1, 125-131, 2022
Hüseynov, Mövlud. "THE INFLUENCE OF MACERATION METHODS ON THE QUALITY CHARACTERISTICS OF GAMASHARA WINES." ÜŞETİ-nin elmi əsərləri məcmuəsi , vol.24, no.1, pp.125-131, 2022
Hüseynov, M. (2022) . "THE INFLUENCE OF MACERATION METHODS ON THE QUALITY CHARACTERISTICS OF GAMASHARA WINES." ÜŞETİ-nin elmi əsərləri məcmuəsi , vol.24, no.1, pp.125-131.
@article{article, author={Mövlud Hüseynov}, title={THE INFLUENCE OF MACERATION METHODS ON THE QUALITY CHARACTERISTICS OF GAMASHARA WINES}, journal={ÜŞETİ-nin elmi əsərləri məcmuəsi}, year=2022, pages={125-131} }