F. Əkbərova, "Təbii bitki mənşəli qatmaların buğda unundan hazırlanmış məhsulların tərkibinə və çörək-bulka məmulatlarının keyfiyyətinə təsiri," Azərbaycan Aqrar Elmi , pp.194-198, 2018
Əkbərova, F. 2018. Təbii bitki mənşəli qatmaların buğda unundan hazırlanmış məhsulların tərkibinə və çörək-bulka məmulatlarının keyfiyyətinə təsiri. Azərbaycan Aqrar Elmi , 194-198.
Əkbərova, F., (2018). Təbii bitki mənşəli qatmaların buğda unundan hazırlanmış məhsulların tərkibinə və çörək-bulka məmulatlarının keyfiyyətinə təsiri. Azərbaycan Aqrar Elmi , 194-198.
Əkbərova, Fəridə. "Təbii bitki mənşəli qatmaların buğda unundan hazırlanmış məhsulların tərkibinə və çörək-bulka məmulatlarının keyfiyyətinə təsiri," Azərbaycan Aqrar Elmi , 194-198, 2018
Əkbərova, Fəridə. "Təbii bitki mənşəli qatmaların buğda unundan hazırlanmış məhsulların tərkibinə və çörək-bulka məmulatlarının keyfiyyətinə təsiri." Azərbaycan Aqrar Elmi , pp.194-198, 2018
Əkbərova, F. (2018) . "Təbii bitki mənşəli qatmaların buğda unundan hazırlanmış məhsulların tərkibinə və çörək-bulka məmulatlarının keyfiyyətinə təsiri." Azərbaycan Aqrar Elmi , pp.194-198.
@article{article, author={Fəridə Əkbərova}, title={Təbii bitki mənşəli qatmaların buğda unundan hazırlanmış məhsulların tərkibinə və çörək-bulka məmulatlarının keyfiyyətinə təsiri}, journal={Azərbaycan Aqrar Elmi}, year=2018, pages={194-198} }