istinad formatı
Təbii bitki mənşəli qatmaların buğda unundan hazırlanmış məhsulların tərkibinə və çörək-bulka məmulatlarının keyfiyyətinə təsiri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

F. Əkbərova, "Təbii bitki mənşəli qatmaların buğda unundan hazırlanmış məhsulların tərkibinə və çörək-bulka məmulatlarının keyfiyyətinə təsiri," Azərbaycan Aqrar Elmi , pp.194-198, 2018

Əkbərova, F. 2018. Təbii bitki mənşəli qatmaların buğda unundan hazırlanmış məhsulların tərkibinə və çörək-bulka məmulatlarının keyfiyyətinə təsiri. Azərbaycan Aqrar Elmi , 194-198.

Əkbərova, F., (2018). Təbii bitki mənşəli qatmaların buğda unundan hazırlanmış məhsulların tərkibinə və çörək-bulka məmulatlarının keyfiyyətinə təsiri. Azərbaycan Aqrar Elmi , 194-198.

Əkbərova, FƏRİDƏ. "Təbii bitki mənşəli qatmaların buğda unundan hazırlanmış məhsulların tərkibinə və çörək-bulka məmulatlarının keyfiyyətinə təsiri," Azərbaycan Aqrar Elmi , 194-198, 2018

Əkbərova, FƏRİDƏ. "Təbii bitki mənşəli qatmaların buğda unundan hazırlanmış məhsulların tərkibinə və çörək-bulka məmulatlarının keyfiyyətinə təsiri." Azərbaycan Aqrar Elmi , pp.194-198, 2018

Əkbərova, F. (2018) . "Təbii bitki mənşəli qatmaların buğda unundan hazırlanmış məhsulların tərkibinə və çörək-bulka məmulatlarının keyfiyyətinə təsiri." Azərbaycan Aqrar Elmi , pp.194-198.

@article{article, author={FƏRİDƏ ƏKBƏROVA}, title={Təbii bitki mənşəli qatmaların buğda unundan hazırlanmış məhsulların tərkibinə və çörək-bulka məmulatlarının keyfiyyətinə təsiri}, journal={Azərbaycan Aqrar Elmi}, year=2018, pages={194-198} }