M. Hüseynov, "Üzüm cecəsinin faydalı komponentlərinin təbii şərabların keyfiyyətinə təsiri," Azərbaycan Texniki Universitetinin Elmi əsərləri , no.1, pp.191-199, 2019
Hüseynov, M. 2019. Üzüm cecəsinin faydalı komponentlərinin təbii şərabların keyfiyyətinə təsiri. Azərbaycan Texniki Universitetinin Elmi əsərləri , no.1 , 191-199.
Hüseynov, M., (2019). Üzüm cecəsinin faydalı komponentlərinin təbii şərabların keyfiyyətinə təsiri. Azərbaycan Texniki Universitetinin Elmi əsərləri , no.1, 191-199.
Hüseynov, Mövlud. "Üzüm cecəsinin faydalı komponentlərinin təbii şərabların keyfiyyətinə təsiri," Azərbaycan Texniki Universitetinin Elmi əsərləri , no.1, 191-199, 2019
Hüseynov, Mövlud. "Üzüm cecəsinin faydalı komponentlərinin təbii şərabların keyfiyyətinə təsiri." Azərbaycan Texniki Universitetinin Elmi əsərləri , no.1, pp.191-199, 2019
Hüseynov, M. (2019) . "Üzüm cecəsinin faydalı komponentlərinin təbii şərabların keyfiyyətinə təsiri." Azərbaycan Texniki Universitetinin Elmi əsərləri , no.1, pp.191-199.
@article{article, author={Mövlud Hüseynov}, title={Üzüm cecəsinin faydalı komponentlərinin təbii şərabların keyfiyyətinə təsiri}, journal={Azərbaycan Texniki Universitetinin Elmi əsərləri}, year=2019, pages={191-199} }