istinad formatı
Üzümçülük və şərabçılıq məhsulları istehsalının mahiyyəti və xarakterik xüsusiyyətləri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. Hüseynov, "Üzümçülük və şərabçılıq məhsulları istehsalının mahiyyəti və xarakterik xüsusiyyətləri," Azərbaycan Texniki Universitetinin Elmi əsərləri , no.2, pp.221-226, 2018

Hüseynov, M. 2018. Üzümçülük və şərabçılıq məhsulları istehsalının mahiyyəti və xarakterik xüsusiyyətləri. Azərbaycan Texniki Universitetinin Elmi əsərləri , no.2 , 221-226.

Hüseynov, M., (2018). Üzümçülük və şərabçılıq məhsulları istehsalının mahiyyəti və xarakterik xüsusiyyətləri. Azərbaycan Texniki Universitetinin Elmi əsərləri , no.2, 221-226.

Hüseynov, Mövlud. "Üzümçülük və şərabçılıq məhsulları istehsalının mahiyyəti və xarakterik xüsusiyyətləri," Azərbaycan Texniki Universitetinin Elmi əsərləri , no.2, 221-226, 2018

Hüseynov, Mövlud. "Üzümçülük və şərabçılıq məhsulları istehsalının mahiyyəti və xarakterik xüsusiyyətləri." Azərbaycan Texniki Universitetinin Elmi əsərləri , no.2, pp.221-226, 2018

Hüseynov, M. (2018) . "Üzümçülük və şərabçılıq məhsulları istehsalının mahiyyəti və xarakterik xüsusiyyətləri." Azərbaycan Texniki Universitetinin Elmi əsərləri , no.2, pp.221-226.

@article{article, author={Mövlud Hüseynov}, title={Üzümçülük və şərabçılıq məhsulları istehsalının mahiyyəti və xarakterik xüsusiyyətləri}, journal={Azərbaycan Texniki Universitetinin Elmi əsərləri}, year=2018, pages={221-226} }