M. Hüseynov, "Üzümçülük və şərabçılıq məhsulları istehsalının mahiyyəti və xarakterik xüsusiyyətləri," Azərbaycan Texniki Universitetinin Elmi əsərləri , no.2, pp.221-226, 2018
Hüseynov, M. 2018. Üzümçülük və şərabçılıq məhsulları istehsalının mahiyyəti və xarakterik xüsusiyyətləri. Azərbaycan Texniki Universitetinin Elmi əsərləri , no.2 , 221-226.
Hüseynov, M., (2018). Üzümçülük və şərabçılıq məhsulları istehsalının mahiyyəti və xarakterik xüsusiyyətləri. Azərbaycan Texniki Universitetinin Elmi əsərləri , no.2, 221-226.
Hüseynov, Mövlud. "Üzümçülük və şərabçılıq məhsulları istehsalının mahiyyəti və xarakterik xüsusiyyətləri," Azərbaycan Texniki Universitetinin Elmi əsərləri , no.2, 221-226, 2018
Hüseynov, Mövlud. "Üzümçülük və şərabçılıq məhsulları istehsalının mahiyyəti və xarakterik xüsusiyyətləri." Azərbaycan Texniki Universitetinin Elmi əsərləri , no.2, pp.221-226, 2018
Hüseynov, M. (2018) . "Üzümçülük və şərabçılıq məhsulları istehsalının mahiyyəti və xarakterik xüsusiyyətləri." Azərbaycan Texniki Universitetinin Elmi əsərləri , no.2, pp.221-226.
@article{article, author={Mövlud Hüseynov}, title={Üzümçülük və şərabçılıq məhsulları istehsalının mahiyyəti və xarakterik xüsusiyyətləri}, journal={Azərbaycan Texniki Universitetinin Elmi əsərləri}, year=2018, pages={221-226} }