ŞİRNİYYAT MƏHSULLARININ TARİXİ MƏNŞƏYİ, TƏSNİFATI VƏ ÇEŞİDİ


Creative Commons License

Hüseynov M.

Savad, Baku, 2020

  • Nəşrin Növü: Book / Research Book
  • Nəşr tarixi: 2020
  • Nəşriyyat: Savad
  • Çap olunduğu şəhər: Baku
  • Adres: Bəli

Qısa məlumat

Gündəlik qidamızda istifadə etdiyimiz şirniyyat məhsullarının tarixi mənşəyi haqqında insanların əksəriyyətinin məlumatı çox azdır. “Şirniyyat məhsullarının tarixi mənşəyi, təsnifatı və çeşidi” kitabı oxucuları şəkərli, unlu və meyvə-giləmeyvəli şirniyyat məhsullarının qədimdə və müasir dövrdə istifadəsi üsulları ilə tanış edir. Kitabda ayrı-ayrı şirniyyat məhsulları, o cümlədən, şəkərli, unlu şirniyyat məhsulları və meyvə-giləmeyvə şirniyyatı istehsalının yaranması tarixi, mənşəyi, təsnifatı, çeşidi və insanların qidasında istifadə olunması haqqında ətraflı və maraqlı məlumatlar toplanmışdır. Kitab geniş oxucu kütləsi üçün nəzərdə tutulmuşdur.