Lect. PhD Aynur Babaşlı
Əsas səhifə
Təhsil Məlumatı
Elmi tədqiqat sahələri
Akademik və İdarəetmə Təcrübəsi
Nəşrlər və əsərlər
Layihə, patent və dizayn
Elmi və peşəkar fəaliyyət
Nailiyyətlər və Reputasiya
Elanlar və sənədlər
Əlaqə
CV yüklə
Azerbaijan
English
Türkçe
Русский
Azerbaijan State University of Economics (UNEC)
Akademik Məlumat İdarəetmə Sistemi
Azerbaijan
English
Türkçe
Русский
Akademik Məlumat İdarəetmə Sistemi
Azerbaijan
English
Türkçe
Русский
Nəşrlər və əsərlər
Nəşr Şəbəkəsi
SCI, SSCI və AHCI tərəfindən indekslənmiş dərc edilmiş jurnal məqalələri
Development of new types of combined meat products and dynamic changes depending of their indicators on various technological stages of production
Safar G. N.
,
Abdul A. N.
,
Amirkhan B. A.
,
Natiq S. Y.
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, vol.42, 2022 (SCI-Expanded)
Substantiation and development of technology for a new assortment of combined sour-milk drinks based on bio modified bean raw materials
Gurbanov N. H.
,
Gadimovai N.
,
Gurbanova R. I.
,
Akhundova N.
,
Babashli A.
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, vol.40, no.2, pp.517-522, 2020 (SCI-Expanded)
Biodegradation of aromatic hydrocarbons and phenols by bacteria isolated from caspian waters and soils
Veliev M. G.
,
Salmanov M. A.
,
Babashly A.
,
Alieva S. R.
,
Bektashi N. R.
PETROLEUM CHEMISTRY
, vol.53, pp.426-430, 2013 (SCI-Expanded)
Digər jurnallardakı nəşrlər
Development of technology for fermented milk product “Gatyg” based on buckwheat varieties grown in Azerbaijan
Akhundova N.
,
Babaşlı A.
,
Gadimova N.
EASTERN-EUROPEAN JOURNAL OF ENTERPRISE TECHNOLOGIES
, vol.5, no.11, pp.16-23, 2024 (Scopus)
DEGRADATION OF OIL AND OIL PRODUCTS BY MICROORGANISMS ISOLATED FROM THE AZERBAIJANI COAST OF THE CASPIAN SEA AT LOW TEMPERATURES
Babashli A.
,
Akhundova N.
,
Gadimova N.
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies
, vol.5, no.10(125), pp.17-24, 2023 (Scopus)
THE ROLE OF MICROMYCETES OF TRANSBOUNDARY RIVER WATERS IN THE DECOMPOSITION OF ORGANIC SUBSTANCES
Hasanova G.
,
Babashli A.
,
Akhundova N.
,
Gadimova N.
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies
, vol.6, no.10(126), pp.35-42, 2023 (Scopus)
BIODEGRADATION OF PHENOLS AND HALOGENATED DERIVATIVES OF AROMATIC CARBOHYDROGENS BY BACTERIA SPECIFIC TO THE GENUS PSEUDOMONAS AND ARTHROBACTER
Babashli A.
,
Akhundova N.
,
Gadimova N.
Reliability: Theory and Applications
, vol.17, pp.567-572, 2022 (Scopus)
OBTAINING AND INVESTIGATION OF THE CHEMICAL COMPOSITION OF POWDERED MALT AND POLYMALT EXTRACTS FOR APPLICATION IN THE PRODUCTION OF NONALCOHOLIC FUNCTIONAL BEVERAGES
Gadimova N.
,
Fataliyev H.
,
Allahverdiyeva Z.
,
Musayev T.
,
Akhundova N.
,
Babashli A.
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies
, vol.5, no.11-119, pp.66-74, 2022 (Scopus)
Evaluation of Some Food Products Produced in Azerbaijan According to the Species Composition and Ecological-Trophic Relations of Fungal Biota
Bakshaliyeva K. F.
,
Babashli A.
,
Yusifova M. R.
,
Bunyatova L.
,
Mammadaliyeva M. K.
BIOSCIENCE BIOTECHNOLOGY RESEARCH COMMUNICATIONS
, no.1, pp.147-151, 2021 (ESCI)
Ölçülər
daha çox göstərici
Nəşr
13
İstinad (WoS)
3
H-indexi (WoS)
1
İstinad (Scopus)
9
H-indexi (Scopus)
3
H-indexi (Scholar)
4
Açıq giriş
6
BMT-nin Dayanıqlı İnkişaf Məqsədləri