Assoc. Prof. Sevinc Məhərrəmova
Əsas səhifə
Təhsil Məlumatı
Elmi tədqiqat sahələri
Akademik və İdarəetmə Təcrübəsi
Nəşrlər və əsərlər
Layihə, patent və dizayn
Elmi və peşəkar fəaliyyət
Nailiyyətlər və Reputasiya
Elanlar və sənədlər
Əlaqə
CV yüklə
Azerbaijan
English
Türkçe
Русский
Azerbaijan State University of Economics (UNEC)
Akademik Məlumat İdarəetmə Sistemi
Azerbaijan
English
Türkçe
Русский
Akademik Məlumat İdarəetmə Sistemi
Azerbaijan
English
Türkçe
Русский
Nəşrlər və əsərlər
Nəşr Şəbəkəsi
Digər jurnallardakı nəşrlər
9
Recent advances in transition-metal-catalyzed 1,2-diazidation of alkenes
Sanchooli E.
,
Karimova M.
,
Mustafayeva K.
,
Məhərrəmova S.
,
Chaudhary R. R.
Chemical Review and Letters
, vol.8, no.1, pp.165-176, 2025 (Scopus)
Assessment of the degree of ripeness of oriental persimmon fruits (Diospyros kaki L.) by tensor stress
Ismayilova M.
,
Khalilov M.
,
Mammadaliyeva M.
,
Kazimova I.
,
Maharramova S.
,
Gasimova A.
EASTERN-EUROPEAN JOURNAL OF ENTERPRISE TECHNOLOGIES
, vol.5, no.11, pp.72-79, 2024 (Scopus)
Assessment of nutritional value and safety of soft drinks enriched with berries growing in the Republic of Azerbaijan in comparison with traditional drinks Оцінка харчової цінності та безпечності безалкогольних напоїв, збагачених ягодами, що ростуть в Азербайджанській Республіці, порівняно з традиційними напоями
Maharramova S.
,
Mammadaliyeva M.
,
Nasrullayeva G.
,
Maharramova M.
,
Yusifova M.
Scientific Horizons
, vol.27, no.9, pp.98-109, 2024 (Scopus)
DETERMINING BIOCHEMICAL QUALITATIVE INDICATORS OF GRAPES DURING LONG-TERM STORAGE
Nabiyev A.
,
Kazimova İ.
,
Mammadaliyeva M.
,
Maharramova S.
,
Nasrullayeva G.
,
Yusifova M.
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies
, vol.2, no.11-128, pp.64-75, 2024 (Scopus)
The Influence of Pre-Treatment of Grape, Cherry, and Strawberry Pulp with Enzyme Preparations of Pectinase and Cellulase on some Organic Compounds Amount in their Extracts
Maharramova S.
,
Nasrullayeva G.
,
Qadimova N.
,
Maharramova M.
,
Maharramov M.
Methods and Objects of Chemical Analysis
, vol.19, no.3, pp.151-159, 2024 (ESCI)
Changes in the chemical composition of extracts of wild berries growing in the Republic of Azerbaijan due to enzimatic pretreatment of their pulp
Maharramova S.
UKRAINIAN FOOD JOURNAL
, vol.12, no.4, pp.542-555, 2023 (ESCI)
ASSESSMENT OF THE POSSIBILITY OF USING THE FRUITS OF THE ORIENTAL PERSIMO (DİOSPYROS KAKI L.) AS A SOURCE OF FILTER MEMBRANES BASED ON THE TENSOR APPROACH
Khalilov M.
,
Ismayilova M.
,
Gasimova A.
,
Kazimova İ.
,
Maharramova S.
,
Omarova E.
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies
, vol.5, no.11(125), pp.34-42, 2023 (Scopus)
Use of Azerbaijan-grown berries to improve nutritional value and reduce toxic metals in soft drinks (including energy drinks)
Maharramova S.
,
Maharramov M.
REVISTA INNOVACIENCIA
, vol.11, no.1, 2023 (ESCI)
THE CHEMICAL COMPOSITION AND NUTRITIONAL VALUE OF BLACKBERRIES GROWING IN THE REPUBLIC OF AZERBAIJAN AND THEIR DEPENDENCE ON THE SPECIES AND REGION OF GROWTH ХИМИЧЕСКИЙ СОСТАВ И ПИЩЕВАЯ ЦЕННОСТЬ ЕЖЕВИКИ, ПРОИЗРАСТАЮЩЕЙ В АЗЕРБАЙДЖАНСКОЙ РЕСПУБЛИКЕ, И ИХ ЗАВИСИМОСТЬ ОТ ВИДА И РЕГИОНА ПРОИЗРАСТАНИЯ
Maharramova S.
Khimiya Rastitel'nogo Syr'ya
, no.2, pp.147-156, 2022 (Scopus)
Referensiya edilmiş Elmi İclaslarda dərc olunmuş məqalələr
1
Determination of heavy metals content in tea leaves and products of their processing by method of inversion voltammetry
Maharramova S.
2021 International Scientific and Practical Conference on Fundamental and Applied Research in Biology and Agriculture: Current Issues, Achievements and Innovations, FARBA 2021, Orel, Russia, 24 - 25 February 2021, vol.254, (Full Text)
Ölçülər
daha çox göstərici
Nəşr
13
İstinad (Scopus)
7
H-indexi (Scopus)
2
Açıq giriş
6
BMT-nin Dayanıqlı İnkişaf Məqsədləri