Assoc. Prof. Mehriban Yusifova
Əsas səhifə
Təhsil Məlumatı
Elmi tədqiqat sahələri
Akademik və İdarəetmə Təcrübəsi
Nəşrlər və əsərlər
Layihə, patent və dizayn
Elmi və peşəkar fəaliyyət
Nailiyyətlər və Reputasiya
Elanlar və sənədlər
Əlaqə
CV yüklə
Azerbaijan
English
Türkçe
Русский
Azerbaijan State University of Economics (UNEC)
Akademik Məlumat İdarəetmə Sistemi
Azerbaijan
English
Türkçe
Русский
Akademik Məlumat İdarəetmə Sistemi
Azerbaijan
English
Türkçe
Русский
Nəşrlər və əsərlər
Nəşr Şəbəkəsi
Digər jurnallardakı nəşrlər
Assessment of nutritional value and safety of soft drinks enriched with berries growing in the Republic of Azerbaijan in comparison with traditional drinks Оцінка харчової цінності та безпечності безалкогольних напоїв, збагачених ягодами, що ростуть в Азербайджанській Республіці, порівняно з традиційними напоями
Maharramova S.
,
Mammadaliyeva M.
,
Nasrullayeva G.
,
Maharramova M.
,
Yusifova M.
Scientific Horizons
, vol.27, no.9, pp.98-109, 2024 (Scopus)
Economic Rationale for Calculating Enterprise Costs using the "Direct-Costing" System
Gunash N.
,
Magerramova M.
,
Yusifova M.
,
Magerramova S.
,
Samaya R.
WSEAS Transactions on Computer Research
, vol.12, pp.99-104, 2024 (Scopus)
DETERMINING BIOCHEMICAL QUALITATIVE INDICATORS OF GRAPES DURING LONG-TERM STORAGE
Nabiyev A.
,
Kazimova İ.
,
Mammadaliyeva M.
,
Maharramova S.
,
Nasrullayeva G.
,
Yusifova M.
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies
, vol.2, no.11-128, pp.64-75, 2024 (Scopus)
ASSESSMENT OF QUALITY INDICATORS IN THE TECHNOLOGY OF BLENDED JUICES FROM THE FRUITS AND BERRIES OF PUMPKIN, QUINCE, ROSE HIPS, AND PERSIMMON
Nabiyev A.
,
Kazimova I.
,
Kazimova İ.
,
Gasimova A.
,
Nasrullayeva G.
,
Yusifova M.
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies
, vol.5, no.11(125), pp.67-75, 2023 (Scopus)
DEVELOPMENT OF IMPROVED TECHNOLOGY FOR THE PRODUCTION OF STRONG WINES OF MARSALA TYPE ON THE BASIS OF ENZYMATIC CATALYSIS
Rahimov N.
,
Kazimova İ.
,
Yusifova M.
,
Nasrullayeva G.
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies
, vol.2, no.11-122, pp.63-73, 2023 (Scopus)
DETERMINING THE QUALITATIVE PARAMETERS OF POWDER FROM THE STALKS OF GARDEN PURSLANE (PORTULACA OLERACEA L.) AND ITS APPLICATION IN THE PRODUCTION OF FUNCTIONAL BAKERY PRODUCTS
Gurbanov N.
,
Yusifova M.
,
Tagiyev M.
,
Nasrullayeva G.
,
Kazimova İ.
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies
, vol.1, no.11(121), pp.69-77, 2023 (Scopus)
Open challenges for ecological and microbiological safety of food and raw food materials in Azerbaijan
Yusifova M.
,
Nasrullayeva G.
,
Omarova E.
,
Magerramova M.
,
Kurbanova A.
NUTRITION & FOOD SCIENCE
, vol.52, no.3, pp.515-522, 2022 (ESCI)
Ölçülər
daha çox göstərici
Nəşr
9
İstinad (Scopus)
8
H-indexi (Scopus)
2
Açıq giriş
4
BMT-nin Dayanıqlı İnkişaf Məqsədləri