Assoc. Prof. NÜSRƏT QURBANOV
Əsas səhifə
Təhsil Məlumatı
Elmi tədqiqat sahələri
Akademik və İdarəetmə Təcrübəsi
Nəşrlər və əsərlər
Layihə, patent və dizayn
Elmi və peşəkar fəaliyyət
Nailiyyətlər və Reputasiya
Elanlar və sənədlər
Əlaqə
CV yüklə
Azerbaijan
English
Türkçe
Русский
Azerbaijan State University of Economics (UNEC)
Akademik Məlumat İdarəetmə Sistemi
Azerbaijan
English
Türkçe
Русский
Akademik Məlumat İdarəetmə Sistemi
Azerbaijan
English
Türkçe
Русский
Nəşrlər və əsərlər
Nəşr Şəbəkəsi
SCI, SSCI və AHCI tərəfindən indekslənmiş dərc edilmiş jurnal məqalələri
1
1.
Substantiation and development of technology for a new assortment of combined sour-milk drinks based on bio modified bean raw materials
Gurbanov N.
,
Gadimovai N.
,
Gurbanova R. I.
,
Akhundova N.
,
Babashli A.
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, vol.40, no.2, pp.517-522, 2020 (SCI-Expanded)
Digər jurnallardakı nəşrlər
3
1.
DETERMINING THE QUALITATIVE PARAMETERS OF POWDER FROM THE STALKS OF GARDEN PURSLANE (PORTULACA OLERACEA L.) AND ITS APPLICATION IN THE PRODUCTION OF FUNCTIONAL BAKERY PRODUCTS
Gurbanov N.
,
Yusifova M.
,
Tagiyev M.
,
Nasrullayeva G.
,
Kazimova İ.
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies
, vol.1, no.11(121), pp.69-77, 2023 (Scopus)
2.
Physicochemical parameters, antibacterial and antifungal characteristics of preparations from the ground parts of the golden mustache (callisia fragrans wood) grown in the conditions of Azerbaijan
QURBANOV N.
,
Yusifova M.
,
Omarova E.
,
Məhərrəmova M.
UNEC Journal of Engineering and Applied Sciences
, vol.2, no.2, pp.56-63, 2022 (Scopus)
3.
CHEMICAL COMPOSITION, THERMAL STABILITY OF POMEGRANATE PEEL AND SEED POWDERS AND THEIR APPLICATION IN FOOD PRODUCTION
Gurbanov N.
,
Gadimova N.
,
Osmanova S.
,
Ismailov E.
,
Akhundova N.
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies
, vol.6, no.11-120, pp.24-33, 2022 (Scopus)
Kitablar
1
1.
Qida məhsulları istehsalının və saxlanmasının mütərəqqi texnologiyaları
Yusifova M.
,
Qurbanov N.
,
Omarova E.
,
Məhərrəmova M. (Editor)
,
Nəsrullayeva G. (Editor)
ECOPRİNT, Baku, 2023
Digər nəşrlər
1
1.
Перспективная добавка из листьев белой шелковицы для использования в создании продуктов функциональ-ного и специализированного назначения
Məhərrəmova M.
,
Qurbanov N.
Other, pp.121-138, 2024
Ölçülər
daha çox göstərici
Nəşr
6
Nəşr (WoS)
1
Nəşr (Scopus)
4
İstinad (Scopus)
14
H-indexi (Scopus)
3
İstinad (Scholar)
5
H-indexi (Scholar)
1
İstinad (Sobiad)
2
H-indexi (Sobiad)
1
Ümumi İstinad Sayısı
16
Əqli mülkiyyət
1
Açıq giriş
2
BMT-nin Dayanıqlı İnkişaf Məqsədləri