Digər jurnallardakı nəşrlər
15
3. RESEARCH CHANGES IN ENZYME ACTIVITY DURING STORAGE OF TABLE GRAPE VARIETIES IN DIFFERENT OPTIONS
Khimiya Rastitel'nogo Syr'ya
, no.1, pp.276-285, 2025 (Peer-Reviewed Journal)
Kitablar
7
1. Qida məhsullarının soyudulma texnologiyası
İqtisad Universiteti, Baku, 2022
2. Xammal və qida məhsulların təhlükəsizliyi (dərslik)
İqtisad Universiteti, Baku, 2019
3. Şərabçılıq və qıcqırtma istehsalının texnologiyası (dərs vəsaiti)
İqtisad Universiteti” Nəşriyyatı, Baku, 2019
4. Xammal və qida məhsulların təhlükəsizliyi (dərs vəsaiti)
İqtisad Universiteti, Baku, 2018
5. Çörək, makaron və unlu qənnadı məmulatlarının texnologiyası (dərslik)
İqtisad Universiteti, Baku, 2017
6. Xammal və qida məhsullarinin keyfiyyətinə texniki-kimyəvi nəzarət (dərs vəsaiti)
İqtisad Universiteti” Nəşriyyatı, Baku, 2016
7. Şəkər və şəkərli məhsullarin texnologiyasi (dərs vəsaiti)
İqtisad Universiteti Nəşriyyatı, Baku, 2016