Digər jurnallardakı nəşrlər
15
RESEARCH CHANGES IN ENZYME ACTIVITY DURING STORAGE OF TABLE GRAPE VARIETIES IN DIFFERENT OPTIONS
Khimiya Rastitel'nogo Syr'ya
, no.1, pp.276-285, 2025 (Peer-Reviewed Journal)
Kitablar
7
Qida məhsullarının soyudulma texnologiyası
İqtisad Universiteti, Baku, 2022
Xammal və qida məhsulların təhlükəsizliyi (dərslik)
İqtisad Universiteti, Baku, 2019
Şərabçılıq və qıcqırtma istehsalının texnologiyası (dərs vəsaiti)
İqtisad Universiteti” Nəşriyyatı, Baku, 2019
Xammal və qida məhsulların təhlükəsizliyi (dərs vəsaiti)
İqtisad Universiteti, Baku, 2018
Çörək, makaron və unlu qənnadı məmulatlarının texnologiyası (dərslik)
İqtisad Universiteti, Baku, 2017
Xammal və qida məhsullarinin keyfiyyətinə texniki-kimyəvi nəzarət (dərs vəsaiti)
İqtisad Universiteti” Nəşriyyatı, Baku, 2016
Şəkər və şəkərli məhsullarin texnologiyasi (dərs vəsaiti)
İqtisad Universiteti Nəşriyyatı, Baku, 2016