Assoc. Prof. Elza Omarova
Əsas səhifə
Təhsil Məlumatı
Elmi tədqiqat sahələri
Akademik və İdarəetmə Təcrübəsi
Nəşrlər və əsərlər
Layihə, patent və dizayn
Elmi və peşəkar fəaliyyət
Nailiyyətlər və Reputasiya
Elanlar və sənədlər
Əlaqə
CV yüklə
Azerbaijan
English
Türkçe
Русский
Azerbaijan State University of Economics (UNEC)
Akademik Məlumat İdarəetmə Sistemi
Azerbaijan
English
Türkçe
Русский
Akademik Məlumat İdarəetmə Sistemi
Azerbaijan
English
Türkçe
Русский
Nəşrlər və əsərlər
Nəşr Şəbəkəsi
Digər jurnallardakı nəşrlər
DEVELOPMENT OF TECHNOLOGY FOR OBTAINING JUICE FROM PERSIMMON FRUIT (DIOSPYROS KAKI L.)
Mikayilov V.
,
Omarova E.
,
Kazimova İ.
,
Aliyeva J.
,
Aliyeva F.
,
Gasimova A.
, et al.
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies
, vol.2, no.11-128, pp.34-45, 2024 (Scopus)
ASSESSMENT OF THE POSSIBILITY OF USING THE FRUITS OF THE ORIENTAL PERSIMO (DİOSPYROS KAKI L.) AS A SOURCE OF FILTER MEMBRANES BASED ON THE TENSOR APPROACH
Khalilov M.
,
Ismayilova M.
,
Gasimova A.
,
Kazimova İ.
,
Maharramova S.
,
Omarova E.
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies
, vol.5, no.11(125), pp.34-42, 2023 (Scopus)
Open challenges for ecological and microbiological safety of food and raw food materials in Azerbaijan
Yusifova M.
,
Nasrullayeva G.
,
Omarova E.
,
Magerramova M.
,
Kurbanova A.
NUTRITION & FOOD SCIENCE
, vol.52, no.3, pp.515-522, 2022 (ESCI)
Determining the pectinesterase enzyme activity when storing table grape varieties depending on the degree of ripening
Kazimova İ.
,
Nabiyev A.
,
Omarova E.
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies
, vol.6, no.11(114), pp.43-51, 2021 (Scopus)
Дослідження емульсій на основі білоквмісних функціональних харчових композицій
Omarova E.
TECHNOLOGY AUDIT AND PRODUCTION RESERVES
, vol.3, no.3, pp.51-56, 2015 (Peer-Reviewed Journal)
Ölçülər
daha çox göstərici
Nəşr
9
İstinad (Scopus)
8
H-indexi (Scopus)
1
H-indexi (Scholar)
4
Açıq giriş
3
BMT-nin Dayanıqlı İnkişaf Məqsədləri