SCI, SSCI və AHCI tərəfindən indekslənmiş dərc edilmiş jurnal məqalələri 2
Digər jurnallardakı nəşrlər 95
Referensiya edilmiş Elmi İclaslarda dərc olunmuş məqalələr 69

1. Dağlar və dəniz arası terroirdə yetişdirilən texniki üzüm sortlarının (Vitis vinifera L.) keyfiyyət xüsusiyyətləri

Aqrar elmin müasir problemləri, ətraf mühit və ərzaq təhlükəsizliyi, Baku, Azerbaijan, 3 - 04 June 2025, pp.381-388, (Full Text) Creative Commons License

2. HƏMƏŞƏRA ÜZÜM SORTUNUN ÇƏHRAYI ŞƏRAB İSTEHSALINDA KEYFİYYƏT GÖSTƏRİCİLƏRİNİN TƏDQİQİ

3rd International Conference on Macromolecular Compounds Dedicated to the 105th Anniversary of Azerbaijan State Oil and Industry University, Baku, Azerbaijan, 24 - 25 April 2025, pp.1313-1319, (Full Text) Creative Commons License

3. ABŞERON TORPAQ-İQLİM ŞƏRAİTİNDƏ BECƏRİLƏN ÜZÜM SORTLARININ MƏHSULDARLIQ GÖSTƏRİCİLƏRİNİN TƏDQİQİ

3rd International Conference on Macromolecular Compounds Dedicated to the 105th Anniversary of Azerbaijan State Oil and Industry University, Baku, Azerbaijan, 24 - 25 April 2025, pp.989-996, (Full Text) Creative Commons License

4. AZƏRBAYCANDA İSTEHSAL EDİLƏN ŞƏRABLARDA ETİL KARBAMATIN TƏHLİLİNDƏ QAZ XROMATOQRAFİYA VƏ KÜTLƏ SPEKTROMETRİYASININ TƏTBİQİ

3rd International Conference on Macromolecular Compounds Dedicated to the 105th Anniversary of Azerbaijan State Oil and Industry University, Baku, Azerbaijan, 24 - 25 April 2025, pp.1727-1733, (Full Text) Creative Commons License

5. AĞ ŞƏRABLARIN İSTEHSALINDA TEMPERATUR AMİLİNİN KEYFİYYƏTƏ TƏSİRİNİN ÖYRƏNİLMƏSİ

3rd International Conference on Macromolecular Compounds Dedicated to the 105th Anniversary of Azerbaijan State Oil and Industry University, Baku, Azerbaijan, 24 - 25 April 2025, pp.1454-1461, (Full Text) Creative Commons License

6. ВЛИЯНИЕ КУЛЬТИВАЦИИ ПОЧВЫ НА УВЕЛИЧЕНИЕ УРОЖАЙНОСТИ НЕКОТОРЫХ СТОЛОВЫХ СОРТОВ ВИНОГРАДА В УСЛОВИЯХ АБШЕРОНА

Автомобильный транспорт: проблемы, перспективы развития, подготовка кадров, Mahackala, Russia, 02 April 2025, pp.271-274, (Full Text) Creative Commons License Davamlı İnkişaf

7. Balın istehlak xassələri və sağlamlığa təsirinin xüsusiyyətləri ilə bağlı araşdırmaların təhlili (Ədəbiyyat icmalı)

Tibb elmləri doktoru, professor ƏZƏM TƏYYAR OĞLU AĞAYEV. 80 illik. Elmi-praktik konfrans, Baku, Azerbaijan, 20 December 2024, pp.236-250, (Full Text) Creative Commons License Davamlı İnkişaf

8. Makro və mikroelementlərin üzüm sortlarının keyfiyyət xüsusiyyətlərinə təsiri

VIII International scientific conference of young researchers, Xirdalan, Azerbaijan, 26 - 27 April 2024, pp.220-225, (Full Text) Creative Commons License Davamlı İnkişaf

9. ВЛИЯНИЕ НОРМЫ НАГРУЗКИ НА ФОРМИРОВАНИЕ ТРАНСПОРТАБЕЛЬНОСТИ ВИНОГРАДА

Логистика и транспорт: факторы стратегического развития региона, Mahackala, Russia, 24 May 2024, pp.105-109, (Full Text) Creative Commons License Davamlı İnkişaf

10. İqlim dəyişikliyi fonunda üzümaltı torpaqlarda aqrokimyəvi tədbirlərin tətbiqi

Azərbaycanda ətraf mühitin sağlamlaşdırılmasında Ümummilli Lider Heydər Əliyevin rolu, Baku, Azerbaijan, 23 May 2024, pp.411-412, (Full Text) Creative Commons License Davamlı İnkişaf

11. Traminer üzüm sortunun mexaniki, kimyəvi xüsusiyyətinin yük normasından və məhsuldarlıqdan asılılığının öyrənilməsi

VIII International scientific conference of young researchers, Xirdalan, Azerbaijan, 26 - 27 April 2024, pp.194-196, (Full Text) Creative Commons License Davamlı İnkişaf

12. AZƏRBAYCAN RESPUBLİKASINDA ÜZÜMALTI BECƏRİLƏN TORPAQLARIN EKOLOJİ QİYMƏTLƏNDİRİLMƏSİNİN ELMİ ƏSASLANDIRILMASI

Ümumdünya Torpaq Günü: Dayanıqlı Kənd Təsərrüfatında Torpaq Amili, Ganca, Azerbaijan, 05 December 2023, pp.197-202, (Full Text) Creative Commons License Davamlı İnkişaf

13. НАБЛЮДЕНИЕ ФИЗИКО-ХИМИЧЕСКИХ ИЗМЕНЕНИЙ В ВИНАХ, ПОЛУЧЕННЫХ РАЗЛИЧНЫМИ СПОСОБАМИ ИЗ СОРТА ВИНОГРАДА МОЛДОВА

СОВРЕМЕННЫЕ ТЕХНОЛОГИИ ПРОИЗВОДСТВА, ХРАНЕНИЯ И ПЕРЕРАБОТКИ ВИНОГРАДА И ПЛОДООВОЩНОЙ ПРОДУКЦИИ, Mahackala, Russia, 16 November 2023, pp.293-300, (Full Text) Creative Commons License Davamlı İnkişaf

14. ОСОБЕННОСТИ ПРОИЗВОДСТВА КОНЬЯКА НОВЫМ СПОСОБОМ

СОВРЕМЕННЫЕ ТЕХНОЛОГИИ ПРОИЗВОДСТВА, ХРАНЕНИЯ И ПЕРЕРАБОТКИ ВИНОГРАДА И ПЛОДООВОЩНОЙ ПРОДУКЦИИ, Mahackala, Russia, 16 November 2023, pp.150-155, (Full Text) Creative Commons License Davamlı İnkişaf

15. Study of biomorphological and technological features of genotypes in the population of khindogny grape variety

44th WORLD CONGRESS OF VINE AND WINE 21th General Assembly of the OIV, Jerez, Spain, 5 - 09 June 2023, pp.38-39, (Summary Text) Creative Commons License Davamlı İnkişaf

16. STUDY OF HEREDITY AND PRODUCTIVITY IN THE FIRST HYBRID GENERATION

44th WORLD CONGRESS OF VINE AND WINE 21th General Assembly of the OIV, Jerez, Spain, 5 - 09 June 2023, pp.115, (Summary Text) Creative Commons License Davamlı İnkişaf

17. Observations of physico-chemical changes in wines obtained in different ways from the Moldova grape variety

Tətbiqi Elmlər və Aqrar Sahənin İnkişafına Yeni Baxışlar və Yanaşmalar, Ganca, Azerbaijan, 29 March 2023, pp.242-251, (Full Text) Creative Commons License Davamlı İnkişaf

18. Ampelographic and phenotypic bases of improvement ofsome grape varieties

4th Internatianol Conference On Innovationsin Natural Science And Engineering (ICINSE 2022), Baku, Azerbaijan, 26 - 29 October 2022, pp.86, (Summary Text) Creative Commons License Davamlı İnkişaf

19. Ecological issues of the fourth industrial revolution:legal aspects

4th Internatianol Conference On Innovationsin Natural Science And Engineering (ICINSE 2022), Baku, Azerbaijan, 26 - 29 October 2022, pp.108, (Summary Text) Creative Commons License Davamlı İnkişaf

20. EVALUATION OF WINES PRODUCED BY GIVING DIFFERENT FORMS TO KHINDOGNY GRAPE VARIETY

11th INTERNATIONAL CONFERENCE: ACHIEVEMENTS &CHALLENGES IN BIOLOGY, Baku, Azerbaijan, 13 - 14 October 2022, pp.78-79, (Full Text) Creative Commons License Davamlı İnkişaf

21. İŞĞALDAN AZAD EDİLMİŞ ƏRAZİLƏRİN YERLİ ÜZÜM SORTLARINI VƏ MİLLİ ŞƏRAB BRENDLƏRİNİ BƏRPA EDİB İNKİŞAF ETDİRƏK

ŞUŞA VƏ ƏTRAF ƏRAZİLƏRİN BİOMÜXTƏLİFLİYİ, TORPAQ VƏ SU EHTİYATLARI: GƏLƏCƏYƏ BAXIŞ, Susa, Azerbaijan, 22 September 2022, pp.345-346, (Full Text) Creative Commons License Davamlı İnkişaf

22. Müxtəlif ekoloji şəraitdəki texniki üzümlərin şərab nümunələrinin enoloji parametrləri

Bağçılıqda prioritet istehsal sahələrinin inkişafında elm-tədris-istehsalat tendensiyasının tətbiqi: nəzəriyyədən praktikaya gedən yol, Ganca, Azerbaijan, 23 June 2022, pp.98-103, (Full Text) Creative Commons License Davamlı İnkişaf

23. Alkoqollu içkilərin orqanizmə zərərinin azaldılmasının tədqiqi

Bağçılıqda prioritet istehsal sahələrinin inkişafında elm-tədris-istehsalat tendensiyasının tətbiqi: nəzəriyyədən praktikaya gedən yol, Ganca, Azerbaijan, 23 June 2022, pp.91-93, (Full Text) Creative Commons License Davamlı İnkişaf

24. Bəzi texniki üzüm populyasiyalarının enokarpoloji və enokimyəvi göstəricilərə görə dəyişkənliyin qiymətləndirilməsi

Bağçılıqda prioritet istehsal sahələrinin inkişafında elm-tədris-istehsalat tendensiyasının tətbiqi: nəzəriyyədən praktikaya gedən yol, Ganca, Azerbaijan, 23 June 2022, pp.93-98, (Full Text) Creative Commons License Davamlı İnkişaf

25. Ampelographic and phenotypic bases of improvement of some grape varieties growing in Azerbaijan Republic

88 International scientific conference of young scientist and students "Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution", Kyyiv, Ukraine, 25 April - 26 May 2022, no.1, pp.143-144, (Full Text) Creative Commons License Davamlı İnkişaf

26. Yerli üzüm sortlarından hazırlanan şərabların fiziki-kimyəvi və orqanoleptik xüsusiyyətlərinin öyrənilməsi

İqtisadi inkişafda qlobal çağırışlar və perspektivlər, Baku, Azerbaijan, 11 May 2022, pp.173-176, (Full Text) Creative Commons License Davamlı İnkişaf

27. Xindoqnı üzüm sortunun populyasiyasındakı genotiplərin biomorfoloji və texnoloji xüsusiyyətlərinin öyrənilməsi

Müasir aqrar və biologiya elmlərinin aktual problemləri: qlobal çağirişlar və innovasiyalar, Baku, Azerbaijan, 05 May 2022, pp.191-196, (Full Text) Creative Commons License Davamlı İnkişaf

28. Azərbaycanın yerli və introduksiya olunmuş üzüm sortlarının ekoloji-coğrafi zonallıq xüsusiyyətlərinin öyrənilməsinin elmi əsaslandırılması

VI International scientific conference of young researchers, Xirdalan, Azerbaijan, 29 - 30 April 2022, pp.156-159, (Full Text) Creative Commons License Davamlı İnkişaf

29. AZƏRBAYCANDA YETİŞDİRİLƏN BƏZİ YERLİ VƏ İNTRODUKSİYA OLUNMUŞ TEXNİKİ ÜZÜM SORTLARININ KİMYƏVİ XÜSUSİYYƏTLƏRİ

Tələbə və gənc tədqiqatçıların III beynəlxalq elmi konfransları, Baku, Azerbaijan, 18 - 29 April 2022, pp.289-290, (Full Text) Creative Commons License Davamlı İnkişaf

30. Heydər Əliyevin Azərbaycanda üzümçülük və şərabçılığın elmi əsaslarla inkişafında rolu

HEYDƏR ƏLİYEV VƏ AZƏRBAYCANDA İQTİSADİ İSLAHATLAR: NƏTİCƏLƏR VƏ PERSPEKTİVLƏR, Baku, Azerbaijan, 06 May 2021, pp.298-303, (Full Text) Creative Commons License

31. Оценка производства и физико-химического состава белого вина из винограда, выращиваемого в горно-ширванской зоне азербайджана

ТЕХНИКА И ТЕХНОЛОГИЯ ПИЩЕВЫХ ПРОИЗВОДСТВ XII Международной научной конференции студентов и аспирантов, Mahiljow, Belarus, 22 - 23 April 2021, pp.48, (Full Text) Creative Commons License Davamlı İnkişaf

32. Совершенствование технологии производства натуральных вин путем использования полезных компонентов, сожержащихся в виноградных выжимках

ТЕХНИКА И ТЕХНОЛОГИЯ ПИЩЕВЫХ ПРОИЗВОДСТВ XII Международной научной конференции студентов и аспирантов, Mahiljow, Belarus, 22 - 23 April 2021, pp.49, (Full Text) Creative Commons License Davamlı İnkişaf

33. Экспертиза качества некоторых брендов виноградных соков с применением современных методов исследования

ТЕХНИКА И ТЕХНОЛОГИЯ ПИЩЕВЫХ ПРОИЗВОДСТВ XII Международной научной конференции студентов и аспирантов, Mahiljow, Belarus, 22 - 23 April 2021, pp.47, (Full Text) Creative Commons License Davamlı İnkişaf

34. TURŞUDULMUŞ MİLLİ SÜD MƏHSULLARININ İSTEHSALI VƏ İSTEHLAK XASSƏLƏRİNİN EKSPERTİZASI

“Aqrar təsərrüfatların inkişafının yeni istiqamətləri və ətraf mühitin mühafizəsi” mövzusunda respublika elmi konfransı (ONLAYN), Baku, Azerbaijan, 30 January 2021, vol.3, pp.702-704, (Full Text) Creative Commons License Davamlı İnkişaf

35. AZƏRBAYCANDA LİKÖR-ARAQ MƏMULATI İSTEHSALI VƏ İSTEHLAK BAZARINDA OLAN BƏZİ LİKÖR-ARAQ MƏMULATLARININ KEYFİYYƏT EKSPERTİZASI

“Aqrar təsərrüfatların inkişafının yeni istiqamətləri və ətraf mühitin mühafizəsi” mövzusunda respublika elmi konfransı (ONLAYN), Baku, Azerbaijan, 30 January 2021, vol.3, pp.716-718, (Full Text) Creative Commons License Davamlı İnkişaf

36. MİLLİ VƏ İNTRODUKSİYA OLUNMUŞ ÜZÜM ÇEŞİDLƏRİNİN OIV AMPELODESKRİPTORLARI VASİTƏSİLƏ TƏDQİQİ

RESPUBLİKAMIZDA QİDA VƏ YÜNGÜL SƏNAYENİN İNKİŞAF PERSPEKTİVLƏRİ VƏ QARŞIDA DURAN VƏZİFƏLƏR, Baku, Azerbaijan, 08 December 2020, pp.28-31, (Full Text) Creative Commons License

37. TEXNİKİ ÜZÜM ÇEŞİDLƏRİNİN QİYMƏTLƏNDİRİLMƏSİNDƏ İNNOVATİV METODLARIN SƏMƏRƏLİLİYİ

GƏNC TƏDQİQATÇILARIN IV BEYNƏLXALQ ELMİ KONFRANSI, Xirdalan, Azerbaijan, 05 June 2020, pp.127-130, (Full Text) Creative Commons License Davamlı İnkişaf

38. Üzüm şirəsində mineral maddələrin, toksiki elementlərin və ağır metalların təyini

“Respublikamızda qida və tekstil sənayesinin inkişaf perspektivləri və qarşıda duran vəzifələr” Respublika elmi-praktiki konfransı, Baku, Azerbaijan, 21 May 2019, pp.89-92, (Full Text) Creative Commons License Davamlı İnkişaf

39. Şərabçılıq sənayesində tətbiq olunan üzüm qida lifinin istehsal texnologiyası

Respublikamızda qida və tekstil sənayesinin inkişaf perspektivləri və qarşıda duran vəzifələr, Baku, Azerbaijan, 21 May 2019, pp.161-163, (Full Text) Creative Commons License Davamlı İnkişaf

40. Yerli və introduksiya olunmuş üzüm sortlarının innovativ metodlarla tədqiqi

Gənc tədqiqatçıların III Beynəlxalq elmi konfransının materialları, Xirdalan, Azerbaijan, 29 - 30 April 2019, pp.450-452, (Full Text) Creative Commons License Davamlı İnkişaf

41. Şərab istehsalında üzümün tullantılarından istifadənin səmərəliliyi

Gənc tədqiqatçıların III Beynəlxalq elmi konfransı, Xirdalan, Azerbaijan, 29 - 30 April 2019, no.1, pp.447-450, (Full Text) Creative Commons License

42. Azərbaycanın üzüm populyasiyalarının müxtəlifliyinin ampelodeskriptor, molekulyar və morfometrik markerlərlə tədqiqi

“Akademik Cəlal Əliyev və bioloji müxtəlifliyin genetik ehtiyatları” respublika elmi-praktik konfransının materialları, Ganca, Azerbaijan, 30 November 2018, pp.203-209, (Full Text) Creative Commons License Davamlı İnkişaf

43. Ampelodescriptor specifications and evaluation of perspectivity of several local and introduced grape varieties of Azerbaijan

41st World congress of vine and wine. 16st General assembly of the OIV, Trinidad, Uruguay, 19 - 23 November 2018, pp.337-338, (Summary Text) Creative Commons License

44. Azərbaycanın üzüm sortlarının standart beynəlxalq metodlarla texnoloji qiymətləndirilməsi

Ölçmə və keyfiyyət: problemlər, perspektivlər, Baku, Azerbaijan, 21 - 23 November 2018, pp.41-45, (Full Text) Creative Commons License

45. Examination of the quality of some brands of grape juice available on the market Using modern research methods

Conference of young scientists and students: İnnovations in biology and agriculture to solve global challenges, Baku, Azerbaijan, 31 October 2018, pp.87, (Summary Text) Creative Commons License Davamlı İnkişaf

46. Azərbaycanın yerli üzüm genotiplərinin polimorfizm xüsusiyyətləri

Biologiyanın müasir problemləri, Baku, Azerbaijan, 23 - 24 October 2018, pp.230-235, (Full Text) Creative Commons License

47. Bəzi üzüm populyasiyalarının klon dəyişkənliyinin qiymətləndirilməsi və qiymətli genotiplərin seçilməsi

Azərbaycan Xalq Cümhuriyyətinin 100 illiyinə həsr olunmuş “Müstəqil Azərbaycan dövlətinin ərzaq təhlükəsizliyinin təmin edilməsi və aqrar sahənin rəqabətqabiliyyətinin yüksəldilməsi problemləri”, Baku, Azerbaijan, 1 - 02 June 2018, pp.731-735, (Full Text) Creative Commons License

48. Üzüm məhsullarının keyfiyyət ekspertizası

Azərbaycan Xalq Cümhuriyyətinin 100 illiyinə həsr olunmuş “Müstəqil Azərbaycan dövlətinin ərzaq təhlükəsizliyinin təmin edilməsi və aqrar sahənin rəqabətqabiliyyətinin yüksəldilməsi problemləri”, Baku, Azerbaijan, 1 - 02 June 2018, pp.600-602, (Full Text) Creative Commons License

49. Üzüm şirəsinin istehlak xassələrinin öyrənilməsi

Qlobal Tendensiyalar və Müasir Azərbaycan, Mingachevir, Azerbaijan, 7 - 08 May 2018, pp.299-302, (Full Text) Creative Commons License Davamlı İnkişaf

50. Yerli üzüm sortlarından hazırlanan şərabın texnoloji parametrlərinin təkmilləşdirilməsi

Gənc tədqiqatçıların II Beynəlxalq elmi konfransı, Xirdalan, Azerbaijan, 27 - 28 April 2018, pp.420-422, (Full Text) Creative Commons License Davamlı İnkişaf

51. Yeni hibrid üzüm sortlarının texnoloji qiymətləndirilməsi

Gənc tədqiqatçıların II Beynəlxalq elmi konfransının materialları, Xirdalan, Azerbaijan, 27 - 28 April 2018, pp.423-425, (Full Text) Creative Commons License Davamlı İnkişaf

52. Üzüm şirəsinin keyfiyyət ekspertizası

Gənc tədqiqatçıların II Beynəlxalq elmi konfransı, Xirdalan, Azerbaijan, 27 - 28 April 2018, pp.418-419, (Full Text) Creative Commons License Davamlı İnkişaf

53. Yüksək keyfiyyətli şərabların istehsalı üçün xammalın seçilməsi və texnologiyalarının işlənib hazırlanması

Urbanizasiyalı sənayeləşmə şəraitində biomüxtəlifliyin və mədəni irsin qorunması, Ganca, Azerbaijan, 8 - 09 May 2017, pp.38-40, (Full Text) Creative Commons License Davamlı İnkişaf

54. “İskəncəbi” içkisinin fiziki-kimyəvi metodlarla ekspertizası

“QLOBALLAŞMA VƏ REGİONAL İNTEQRASİYA”, Baku, Azerbaijan, 23 - 24 December 2016, pp.297-299, (Full Text) Creative Commons License Davamlı İnkişaf

55. Azərbaycan üzümündən ekoloji təmiz spirtsiz içkilərin hazırlanmasının elmi-təcrübi əsaslandırılması

Gənc alimlərin I beynəlxalq elmi konfransı, Ganca, Azerbaijan, 17 - 18 October 2016, pp.268-271, (Full Text) Creative Commons License Davamlı İnkişaf

56. Spirtsiz içki – “Ovşala”nın fiziki-kimyəvi metodla ekspertizası

Baloniya təhsil prosesində universitet-sənaye əlaqələrinin müasir problemləri, Ganca, Azerbaijan, 05 May 2016, pp.45-47, (Full Text) Creative Commons License Davamlı İnkişaf

57. Spirtsiz içki – “Ovşala”nın qidalılıq dəyəri və əhəmiyyəti

Gənc tədqiqatçıların IV beynəlxalq elmi konfransı, Xirdalan, Azerbaijan, 29 - 30 April 2016, vol.1, pp.456-457, (Full Text) Creative Commons License Davamlı İnkişaf

58. Spirtsiz içki – “Ovşala”nın Orqanoleptik metodla ekspertizası

Gənc tədqiqatçıların IV beynəlxalq elmi konfransı, Xirdalan, Azerbaijan, 29 - 30 April 2016, vol.1, pp.454-456, (Full Text) Creative Commons License Davamlı İnkişaf

59. Azərbaycan milli şərbətlərinin təhlükəsizliyi

“Kreativ sənaye texnologiyalarının tədrisi və tətbiqi” Beynəlxalq elmi-praktiki konfrans, Ganca, Azerbaijan, 1 - 02 May 2015, pp.107-109, (Full Text) Creative Commons License Davamlı İnkişaf

60. Milli şərbətlərin sənaye üsulu ilə kütləvi istehsalının təşkili

Gənc tədqiqatçıların III Beynəlxalq elmi konfransı, Xirdalan, Azerbaijan, 17 - 18 April 2015, vol.1, pp.480-483, (Full Text) Creative Commons License Davamlı İnkişaf

61. ПРИГОТОВЛЕНИЕ НАЦИОНАЛЬНОГО ШЕРБЕТА АЗЕРБАЙДЖАНА – «ОВШАЛА» В ВИДЕ СИРОПА

ТЕХНИКА И ТЕХНОЛОГИЯ ПИЩЕВЫХ ПРОИЗВОДСТВ Тезисы докладов X Международной научно-технической конференции, Mahiljow, Belarus, 23 - 24 April 2015, pp.64, (Full Text) Creative Commons License Davamlı İnkişaf

62. Milli Azərbaycan Şərbətlərinin keyfiyyətinə təsir edən amillər

Doktorantların və gənc tədqiqatçıların XIX Respublika elmi konfransı, Baku, Azerbaijan, 7 - 08 April 2015, vol.1, pp.230-232, (Full Text) Creative Commons License Davamlı İnkişaf

63. Разработка «Технологической инструкции» на национальные шербеты Азербайджана и экспертиза качества напитков

ХХХ Международной заочной научно-практической конференции «Научная дискуссия: вопросы технических наук» Издание «Международный центр науки и образования», Moskva, Russia, 09 January 2015, vol.23, no.1, pp.95-100, (Full Text) Creative Commons License Davamlı İnkişaf

64. Milli Azərbaycan şərbətlərinin keyfiyyətini formalaşdıran amillər

2013-cü ildə ADİU-də yerinə yetirilmiş büdcə təyinatlı elmi-tədqiqat işlərinin yekunlarına həsr edilmiş elmi- praktik konfrans, Baku, Azerbaijan, 09 December 2014, pp.292-293, (Full Text) Creative Commons License Davamlı İnkişaf

65. Ovşala şərbətinin keyfiyyətini qoruyan amillər

2013- cü ildə ADİU- də yerinə yetirilmiş büdcə təyinatlı elmi- tədqiqat işlərinin yekunlarına həsr edilmiş elmi- praktiki konfrans, Baku, Azerbaijan, 09 December 2014, pp.290-291, (Full Text) Creative Commons License Davamlı İnkişaf

66. Azərbaycan milli şərbətlərinin keyfiyyət göstəricilərinin öyrənilməsi

“Davamlı inkişaf və texnoloji innovasiyalar” Beynəlxalq elmi-praktiki konfransı, Ganca, Azerbaijan, 2 - 03 May 2014, vol.2, pp.68-70, (Full Text) Creative Commons License Davamlı İnkişaf

67. Вопросы производства национальных видов шербета Азербайджана

I Международной научно-практической интернет конференции «Современное материаловедениe и товароведениe: теория, практика и образование», Poltava, Ukraine, 26 February 2014, pp.151-152, (Full Text) Creative Commons License Davamlı İnkişaf

68. Milli Azərbaycan şərbətlərinin yeni çeşidinin hazırlanması üsullarının elmi-təcrübəvi əsaslandırılması

Doktorantların və gənc tədqiqatçıların XVIII Respublika elmi konfransı, Baku, Azerbaijan, 19 - 20 December 2013, vol.1, pp.413-415, (Full Text) Creative Commons License Davamlı İnkişaf

69. “Ovşala” şərbətinin hazırlanması və içkinin keyfiyyət göstəriciləri

2012-ci ildə ADİU-də yerinə yetirilmiş büdcə təyinatlı ETİ-nin yekunlarına həsr edilmiş elmi-praktiki konfrans, Baku, Azerbaijan, 04 December 2013, pp.187-189, (Full Text) Creative Commons License Davamlı İnkişaf
Kitablar 15
Digər nəşrlər 16
Ölçülər

Nəşr

197

Nəşr (Scopus)

6

İstinad (WoS)

2

İstinad (Scopus)

12

H-indexi (Scopus)

2

İstinad (Scholar)

96

H-indexi (Scholar)

6

Layihə

5

Əqli mülkiyyət

7

Dissertasiya məsləhətləşməsi

5

Açıq giriş

203
BMT-nin Dayanıqlı İnkişaf Məqsədləri